Hotell Sölvesborg

sölvesborgNär ni bor på hotell i Sölvesborg passa då på att ha det riktigt bra. Hotell i Sölvesborg är hemtrevliga och människorna i staden är vänliga. Du och din familj kommer att känna er som hemma. Det är enkelt att koppla av och lägga undan stress och bekymmer och bara slappna av. Hela staden utstrålar småstadsidyll. I Sölvesborg finns små och trånga gator kantade med fina hus och butiker. Stadskärnan är välbevarad och många hus i staden är i sekelskiftesstil.

Promenera omkring och titta på den vackra stationsbyggnaden, tingshuset och på stadens äldsta byggnad St Nicolai kyrka. Sölvesborgs slott är också en attraktion som ni inte får missa. Fråga personalen på ert hotell i Sölvesborg om andra tips på vad ni borde se under ert besök. Ni kommer snart att hitta era egna smultronställen i staden. Det går utmärkt att upptäcka staden till fots. I Sölvesborg finns mysiga caféer och bra restauranger som serverar mat med inspiration från alla världens hörn. Den som vill äta husmanskost eller passa på att äta någonting på menyn av dagens fångst på havet behöver inte gå långt.

Ett tips är att söka på Hotell Sölvesborg efter hotell, Denna sida har ett väldigt unikt utbud av utvalda hotell som håller hög klass.

Om ni vill utforska omgivningarna så hyr gärna en cykel. Ert hotell i Sölvesborg kan hjälpa er att hitta cykeluthyrning till överkomliga priser. Staden är en bra cykelstad och det går även snabbt att ta sig utanför staden på två hjul. Ryssberget ligger norr om Sölvesborg och där finns en av Sveriges största bokskogar. Ta cykeln till halvön Listerlandet som har en mycket vacker natur. Fråga gärna efter cykelkartor på ert hotell i Sölvesborg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *