Hotell London

London är en stor stad med hundratals hotell. Därför kan det vara svårt att hitta ett hotell i London första gången du åker dit. Vi fick tipset från vänner som varit i London att söka på internet. Det finns flera olika sökportaler du kan använda dig av för att hitta ett hotell i London som stämmer in på dina önskemål. Vi använde oss av Hotell LondonLondonportalen och är mycket nöjda med enkelheten att hitta bra hotell.

Om du inte kommer spendera någon tid på ditt hotell i London mer än när du ska sova finns det billiga hotell i alla Londons stadsdelar. Dessa kan vara ganska dåligt ljudisolerade, så att ha med öronproppar kan vara bra. Första gången vi bodde på hotell i London fanns det inte toalett och dusch inne på rummet. Istället fanns det gemensamma toaletter och duschar i korridoren.

När vi var i London senast valde vi ett hotell utanför London. Bussar och tunnelbana går med täta turer så gott som dygnet runt, så det var inga problem att ta sig in till centrum. Om du väljer att bo utanför London kan du tjäna hundralappar på att köpa ett busskort och/eller tunnelbanekort. Det går att få kort som varar över dagen, en vecka eller ännu längre. Även om du bor på hotell i centrala London har du nytta av ett sådant kort.

De pengar du sparar på ett hotell utanför London kan du istället lägga på annat. Kanske har du med boende på ett hotell utanför London möjlighet att se och besöka fler sevärdheter.

Bilden på hotellrummet är inte från det hotellet i London som vi bodde på, utan vi bode på ett annat hotell som var centralt beläget i London. Tyvärr har vi inga bilder från det hotellet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *