Hotell i Simrishamn – Guide

simrishamn strandSimrishamn är den största orten på Österlen och staden är en riktig pärla. Simrishamn kallas för Österlens Huvudstad och staden har verkligen någonting att erbjuda alla besökare. När ni frågar i Receptionen på ert hotell får ni garanterat många tips på sevärdheter och saker som ni inte får missa under ert besök i Simrishamn. Välj och vraka bland aktiviteter utifrån era intressen.

Ni kan exempelvis gå på Österlens museum som ligger i Björkgrenska gården och som visar upp Österlens kulturhistoriska arv. Är ni konstintresserade så besök Museum Gösta Werner och havet som ställer ut Gustav Werners verk. Ert hotell håller med broschyrer med mer information om dessa besöksmål om ni vill besöka dem. Några hotell i Simrishamn hyr ut cyklar till sina gäster. Att låna en cykel för en eller några dagar är ett trevligt sätt att ta sig runt i staden. Under en cykeltur har du och din familj möjlighet att ta er in bland trånga gator. På cykel hinner ni se allt i staden samtidigt som ni kan stanna till närhelst ni känner för det.

Hotellsök: hotell simrishamn & trivago

 

Om ni ser ett mysigt café så stanna och ta en kaffe eller ett glas saft. Om ni ser en mysig gata så stanna till och strosa omkring en stund. Det är smidigt att kunna cykla tillbaka till ert hotell i Simrishamn om ni har glömt någonting eller om ni känner att det är dags att runda av och dra sig tillbaka till hotellrummet. Det finns inte bara massor med roliga saker att se och göra i Simrishamn utan stadens omgivning bjuder på många bra utflyktsmål.

Haväng bjuder på fina naturupplevelser och Kivik som är känt för äppelodlingar och den årliga marknaden i juli är ett trevligt utflyktsmål.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *