Hitta billigt flyg till Berlin, Tyskland

Idag lyckades vi till slut hitta billigt flyg till Berlin, Tyskland. Vi har letat hur länge som helst och idag kunde vi alltså till slut boka flygbiljetterna. Det känns otroligt bra! Jag och resten av familjen åker om en månad, det vill säga jag, maken och tonårsdottern. Berlin känns verkligen som ett perfekt resmål för oss. Det är en relativt kort flygresa till en otroligt spännande stad.

Vi har planerat att besöka all de viktiga sevärdheterna som Checkpoint Charlie,Berlinmuren och så vidare.

Det som känns absolut bäst med Berlin är att även om det är semester så kan dottern, och kanske jag och maken också, ta mycket lärdom utav resan. Tyskland över huvud taget är ju ett väldigt intressant land med spännande historia och då framför allt Berlin, det anser i alla fall jag.

Häromdagen så satt jag och tänkte på hur man kan hitta billigt flyg till Berlin, Tyskland är ju så populärt just nu, framför allt bland ungdomar… Men nu så lyckades jag alltså hitta riktigt billiga flygbiljetter! Jag är riktigt spänd på resan.

Något annat jag verkligen ser fram emot att göra medan vi är där är att gå på museum. Framförallt vill jag besöka Alte Nationalgalerie och Pergamon museum, kanske mest eftersom de båda är så otroligt vackra byggnader. Men vi får se ifall det går att få med sig dottern.

Vi använde oss av Flygsök på Reser.se för att boka våra billiga flygbiljetter. Jag rekommenderar det startk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *