Billiga hotell Hässleholm

hässleholmAtt hitta prisvärda övernattningsrum i Hässleholm är lätt, särskilt om du är beredd att leta utanför centralorten och stanna till i någon annan av göingetraktens byar.

Här är några exempel på jämförelsevis billiga ställen:

Kronans B&B vid Finjagatan i Hässleholm ligger på T4:s gamla militärområde som nu är ett centrum för många kreativa aktiviteter. Rummen är utrustade med trådlöst bredband och TV. Badrum delas men på vissa rum finns handfat. Omgivningarna lockar till utflykter och du kan till exempel njuta av en sväng till Finjasjön.

Hotel Göingehof i Hässleholm erbjuder ett bekvämt och centralt boende med rum i varierande prislägen. En stadig frukost ingår och TV finns på rummet. Härifrån har du nära till Kulturhuset med bibliotek och all annan service i stadskärnan och massor av saker att upptäcka i omgivningarna. Rum kan bokas via hotellets hemsida eller via hotell hässleholm.

K4 Logi vid torget i centrala Vinslöv är ett praktiskt boende vare sig du planerat ditt besök i Vinslöv eller bara plötsligt hamnar där. Här finns två sovrum, ett vardagsrum med TV och ett fullt utrustat kök för självhushåll. Frukost kan du köpa i kaféet som ligger i samma byggnad.

Möllegården Bed & Breakfast är ett populärt ställe i Tyringe, drygt en mil väster om Hässleholm. Anläggningen har tio rum med inbjudande atmosfär. Frukostbuffé ingår i priset och i köket för självhushållning kan gästerna disponera en egen hylla. Grillmöjligheter finns i trädgården och i anslutning till hotellet finns både pool och en minigolfbana.

Bommeryd Bed And Breakfast är ett familjedrivet boende med enkelt men trevligt inredda rum och delade duschrum och toaletter. Vid vackert väder kan du njuta av tillvaron på solterrassen men missa inte möjligheten att ta en promenad på de fina vandringslederna i närheten. Du kan också lösa fiskekort och pröva lyckan i en närbelägen fiskesjö. Även i Finjasjön, några kilometer från Tyringe, kan du fiska eller ta ett dopp. Bommeryd Bed and breakfast ligger drygt en mil väster om Hässleholm.

I de gamla snapphanemarkerna runt Osby ligger Bergakungens stugby där du kan bo i rustika byggnader och här finns även en restaurang. Osby ligger drygt tre mil nordost om Hässleholm och bad och sandstrand finns i Osbysjön på ett stenkasts avstånd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *